Fiske

Båtforening

Kort historikk

Fiske Båtforening ble stiftet den 7.mars 1974 i Samfunnshuset i Moss.
Bobleanlegget ble anlagt i 1980.
Kranområdet ble utbedret i 2006, og ny kran ble montert med løftekapasitet på 8 tonn.
Den 14. mai 2008 kjøpte foreningen havna av Moss kommune for kr 3.000.000,-.

Fakta

Foreningen har 381 båtplasser. Plassbredder er 2,0m - 2,5m - 3,0m - 3,5m - 4,0m.
Maks størrelse på båter som kan ligge på flytebrygge er lengde 32 fot og bredde 4 meter.
På A-molo er det noen få plasser som kan ha større båter opp til 40 fot.

Vi tilbyr utleie av båtplasser for vinter og sommer. Kontakt havneleder for mere informasjon.

OBU Vimpel og gjestehavnsordning

Fiske Båtforening er medlem av Oslofjorden Båteierunion (OBU).
Som medlem av Fiske Båtforening får du blant annet gratis overnatting i andre havner i Oslofjorden.
Ordningen betinger at båten fører OBU båtvimpel, og at båtforeningen har ledig kapasitet.

Når du kjøper vimpel mottar du også et dokument som inneholder informasjon om gjestehavnsordningen, og som inneholder et lite visittkort som du kan ha i båten som bevis.

Oversikt over tilgjengelige havner finner du på www.obat.no - havner.

Båtvimpel kjøpes gjennom båtforeningen til kr. 150,-.

Send bestilling til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller kontakt styret.

Ta kontakt hvis du har spørsmål, se også www.obat.no for mer informasjon.

obulogoliten

Gjestebrygge

Pris kr. 200,-/døgn i maks 2 dager. I døgnprisen er inkludert vann, strøm og toalett.
Medlemmer av OBU kan ligge kostnadsfritt ved gjestebrygge i maks 2 dager.

Klikk på bildet under for og se på oversiktskart over Fiske båthavn!

kart