Kort historie
Fiske Båtforening ble stiftet den 7.mars 1974 i Samfunnshuset i Moss.
Bobleanlegg ble anlagt i 1980.
Kran ble kjøp i 2006, løfter 8 tonn.
Den 14. mai 2008 kjøpte foreningen havna av Moss kommune for kr 3.000.000,-.

Foreningen har 391 båtplasser.
Antall medlemmer pr. mai 2014 er 459.

Maks størrelse på båter som kan ligge i havna er lengde 32 fot og bredde 4 meter.

OBU Vimpel og gjestehavnsordning

Fiske Båtforening er medlem av Oslofjorden Båteierunion (OBU). Som medlem av Fiske Båtforening får du blant annet gratis overnatting i andre havner i Oslofjorden.
Ordningen betinger at båten fører OBU båtvimpel, og at båtforeningen har ledig kapasitet.

Når du kjøper vimpel mottar du også et dokument som inneholder informasjon om gjestehavnsordningen, og som inneholder et lite visittkort som du kan ha i båten som bevis.

Oversikt over tilgjengelige havner finner du på www.obat.no - havner.

Båtvimpel kjøpes gjennom båtforeningen til kr. 150,-. Send bestilling til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , eller kontakt Havnesjefen.

Ta kontakt hvis du har spørsmål, se også www.obat.no for mer informasjon.

obulogoliten

Vaktordning
fra 1. mai til 31. oktober.

Gjestebrygge
Pris kr. 100,-/døgn i maks 2 dager.I døgnprisen er inkludert vann, strøm og toalett.Medlemmer av OBU kan ligge kostnadsfritt ved gjestebrygge i maks 2 dager.

Klikk på bildet under for oversiktskart over Fiske båthavn!

kart

God jul!

Vi ønsker alle våre medlemmer en hyggelig jul og et godt nytt år.

Brukte batterier er miljøbomber

Takk for at du kaster disse i batterikasse utenfor styrebua, din universalnøkkel passer hengelåsen.